Doar persoanele peste 18 ani

Este ilegal ca o persoană sub 18 ani să deschidă un cont sau să practice jocuri de noroc la Betfair. Betfair își ia foarte în serios responsabilitățile de verificare a vârstei. Efectuăm verificarea vârstei tuturor clienților care folosesc mecanismele de plată disponibile persoanelor sub 18 ani și, adițional, efectuăm verificări de vârstă aleatorii clienților care folosesc și alte forme de mecanisme de alimentare cu fonduri. Este posibil să cerem informații pentru a-ți verifica vârsta și nu este exclus să-ți suspendăm contul până ce vârsta ta este confirmată.

REȚINE CĂ ORICĂREI PERSOANE SUB 18 ANI, DEPISTATĂ CĂ FOLOSEȘTE ACEST SITE, I SE VOR CONFISCA TOATE CÂȘTIGURILE. DE ASEMENEA, AR PUTEA FI RECLAMATĂ ȘI LA POLIȚIE.

Sisteme de filtrare

Betfair își sfătuiește și încurajează clienții să împiedice minorii în a accesa site-uri cu jocuri de noroc.

Soluțiile de filtrare permit părinților să regleze accesul la internet, în funcție de criteriile alese. Părinții pot folosi filtrele pentru a-și împiedica copiii să acceseze, printre altele, site-uri cu jocuri de noroc. Datorită faptului că paginile noastre sunt „etichetate”, soluțiile de filtrare folosite la prevenirea accesului către site-urile cu jocuri de noroc sunt capabile să detecteze conținutul site-ului nostru și să blocheze paginile. Dacă folosești calculatorul la comun cu prieteni sau membri ai familiei care se află sub vârsta legală pentru a se înscrie sau a paria pe site-ul nostru, te rugăm să iei în considerare următoarele soluții de filtrare parentală:

Net Nanny™ www.netnanny.com

CyberPatrol www.cyberpatrol.com

Mai multe informații despre pariatul responsabil