1. Se pot aplica limite maxime de plată
  Pariurile sunt supuse Termenilor şi condițiilor Betfair, inclusiv limitelor maxime de plată. Consultă termenii și condițiile.
 1. Câştigurile tale potenţiale depăşesc maximul de RON 0,00.
 2. Miza dvs. conţine caractere nevalide
 3. Valoarea minimă pentru pariurile în sistem este de {0}.
 4. Numărul maxim de combinaţii pentru un pariu în sistem este de {0}.
 5. Miza ta nu este validă.Te rugăm verifică mai jos:
 6. Câştigurile dvs. potenţiale totale depăşesc valoarea maximă de RON -1,00.
 7. Plata maximă este de RON 5.800.000,00.
  Verifică-ți miza.
 8. Fiecare sport are limite de plată maxime pentru fiecare pariu.
  Plata zilnică maximă este de RON 5.800.000,00. Consultă termenii și condițiile.
 9. Bonusul nu poate fi folosit din cauză că miza ta este prea mică. Te rugăm măreşte miza.Consultă termenii și condițiile.
 10. Bonusul nu poate fi folosit din cauză că miza ta este prea mare. Te rugăm micşorezi miza.Consultă termenii și condițiile.
 11. Bonusul nu poate fi folosit din cauză că selecţia (toate selecţiile) sunt la cote sub cele minime.Consultă termenii și condițiile.
 12. Bonusul nu poate fi folosit din cauză că selecţia (toate selecţiile) sunt la cote peste cele maxime.Consultă termenii și condițiile.
 13. Fondurile bonus nu pot fi utilizate împreună cu Asigurarea Biletului.Consultă termenii și condițiile.
 14. Suma din portofelul dvs. principal nu este suficientă

Biletul tău este gol.

Efectuaţi cel puţin o selecţie pentru a plasa pariuri.

Miză și câștiguri
Simple
Se încarcă pariurile
Pariurile dvs. au fost modificate.

CASH OUT - Metoda ta uşoară de a lua profitul înainte de final.

Cash Out este o modalitate ușoară de a garanta un profit indiferent de rezultatul final sau de a reduce pierderile în orice moment. E decizia ta. Toate la un clic pe un buton. Și, ai opțiuni - poți lua fie suma totală sau poţi alege cât de mult dorești să încasezi și să lași restul mizei pentru a rula.

Aveți posibilitatea să folosiţi Cash Out pe o mulțime de sporturi, inclusiv fotbal, curse de cai și tenis pur și simplu apăsaţi butonul galben 'Cash Out' pentru a închide pariul.

Urmărește simbolul nostru galben Cash Out de pe biletul tău, pe desktop și mobil.

Cum pot folosi Cash Out doar pentru o parte din pariul meu?

Este ușor. Cursorul nostru Cash Out face toată munca. Pur și simplu activați cursorul făcând clic pe "Cash Out parte din pariul meu" din lista verticală și alegeți suma pentru care doriți să folosiţi Cash Out.

Nu uitați că puteți folosi Cash Out de oricâte ori doriți pe un singur pariu, cu condiția ca glisorul Cash Out să fie disponibil.

Cash Out - Întrebări frecvente

Ce este Cash Out?

Cash Out este o funcție de la Betfair care îți permite să îți primești câștigurile dacă pariul tău este câștigător sau să­-ți oprești pierderile dacă pariul se desfășoară împotriva ta. Este făcută o ofertă de încasare în timp real pentru pariurile tale curente, în funcție de prețurile pieței live. În orice moment ești gata de încasare, apasă pe butonul galben.

Exemplu: Să presupunem că ai plasat un pariu de 10 GBP (10 EUR) pe dubla Norwich (6/4 sau 2,5) și Liverpool (1/2 sau 1,5). Norwich câștigă, iar meciul lui Liverpool urmează să înceapă. Oferta de Încasare prezentată este de 24 GBP (24 EUR). Faci clic pe Cash Out și ai garantat un profit, chiar dacă Liverpool pierde. Cei 24 GBP (24 EUR) îți sunt returnați în cont imediat, fără să mai fie nevoie să aștepți terminarea meciului echipei Liverpool

Pot încasa o parte din pariu?

Da, acum poți face acest lucru cu ajutorul cursorului nostru nou-­nouț! Deschide panoul cu cursorul făcând clic pe secțiunea Cash Out din meniul vertical pariul meu și alege cât de mult dorești să încasezi în acel moment. În timp ce muți cursorul în diferite poziții, noi îți vom spune exact cât de mult ai încasa în acel moment dacă ai face clic pe butonul galben Cash Out și cât ai primi în plus, dacă pariul ar fi câștigător în final.

Pariurile plasate cu Acca Edge și pariurile care folosesc jetoane de pariu gratuit nu vor avea disponibil cursorul de încasare parțială, însă vei putea folosi încasarea completă la aceste pariuri.

Cum funcționează Cash Out la cursele de cai?

Încasarea este disponibilă pentru pariurile simple și cu selecții multiple de tipul Win și Each Way pe cursele de cai. Poți alege să încasezi pariul tău înainte de joc, în desfășurare sau între curse. Disponibil pentru cursele din Regatul Unit și Irlanda.

De ce nu apare pariul meu în pagina Cash Out?

Când o piaţă este suspendată din cauza evenimentelor din timpul jocului, funcţia Cash Out este suspendată și ea..

Suma încasată include miza mea?

Suma încasată reprezintă suma totală ce îți va fi returnată în cont dacă încasarea este reușită, iar miza nu îți va fi returnată separat.

Pot încasa pariuri cu mai mult de 12 runde?

Da, acum poți încasa pariuri cu până la 25 de runde!

De ce este suspendată oferta de încasare?

Atunci când parierea este suspendată pentru o piață, ofertele de încasare pentru pariuri simple pe piața respectivă sau pentru pariuri cu selecții multiple ce conțin această piață sunt și ele suspendate. Dacă valoarea ofertei de Încasare ar fi 0, oferta de încasare este, de asemenea, suspendată.

De ce există o întârziere atunci când fac clic pe Cash Out?

În timpul unor evenimente în desfășurare, întârzierile sunt utilizate pentru a ne asigura că există timp suficient pentru a revoca pariurile atunci când are loc un eveniment major — cum ar fi înscrierea unui gol.

De ce încasarea nu a fost realizată cu succes?

Ofertele de încasare nu sunt garantate. Dacă prețurile pieței se modifică brusc și semnificativ, este posibil ca încasarea să nu fie reușită. Dacă încasarea se face cu succes, vei vedea un mesaj de reușită. Dacă încasarea eșuează, vei vedea un mesaj de nereușită și va apărea o ofertă nouă.

Când îmi primesc banii?

Dacă Încasarea este reușită, banii îți sunt creditați în cont imediat

Cum funcţionează Cash Out pentru Cursele de Cai?

Puteți să folosiţi Cash Out pentru pariurile Win și Each-Way, pentru pariurile simple si multiple, atât înainte de cursă cât și în timpul desfășurării ei.

Este disponibil pe o serie de piețe de curse de cai. Caută simbolul portocaliu Cash Out pe bilet. Cash Out nu este disponibil pe pariurile antepost.

Evenimente din sport

 • 1
 • X
 • 2

Pariuri combinate acumulatoare pentru fotbal

Selecţii sub cotele de: 2.0

Actualizări meci
Actualizările live privind meciul vor apărea aici imediat ce devin disponibile
Cele mai populare pariuri
Cash Out disponibilă