Securitatea pe internet la Betfair

Luăm în serios securitatea clienților noștri și avem echipe care se concentrează exclusiv pe protejarea informațiilor clienților împotriva amenințărilor online. Dorim, de asemenea, să ne ținem clienții informați cu privire la modul în care stocăm și protejăm informațiile tale și dezvăluim în mod responsabil vulnerabilitățile, astfel încât să poți lua toate măsurile de precauție necesare.

Ce poți face pentru a fi în siguranță

Există principii de securitate de bază pe care ar trebui să le reții:

Image

Pentru un nivel suplimentar de securitate a contului, activează autentificarea în 2 pași. Autentificarea în 2 pași a Betfair reduce șansa de a-ți fi compromis contul. Pe lângă numele de utilizator și parola, ți se va solicita să introduci un cod unic, care va fi trimis pe telefon prin SMS sau afișat de aplicația Google Authenticator pentru iPhone, Android, BlackBerry și Windows Phone. Poți face acest lucru fie pentru fiecare conectare, fie numai pentru dispozitive noi, în funcție de setările tale.

Această schemă de autentificare protejează împotriva diverselor tipuri de atacuri și elimină riscul prezentat de parolele nesigure sau ușor de ghicit, precum și de parolele comune care ar putea fi dezvăluite de alte site-uri pe care le folosești. După ce ai activat autentificarea în 2 pași a Betfair, atacatorii nu trebuie doar să cunoască sau să ghicească numele de utilizator și parola, ci și să ghicească o parolă unică suplimentară, care se modifică la fiecare 30 de secunde.

Este foarte dificil să efectuezi acest tip de atac, din cauza complexității de calcul. Cu autentificarea în doi pași, contul tău Betfair va avea cea mai bună protecție disponibilă.

Dacă ești conectat la contul tău timp de 24 ore fără a-l utiliza, sistemul te va deconecta automat din motive de securitate. Îți recomandăm să schimbi parola la fiecare patru până la șase luni. Parola trebuie să fie unică (un amestec de numere, litere și semne) și să fie cunoscută numai de tine.

De asemenea, îți recomandăm să faci scanări regulate după malware pe dispozitivul tău cu un antivirus, pentru a te asigura că este protejat împotriva celor mai recente amenințări.

Cum stochează Betfair informațiile tale

ImageCa și alte companii de pariuri și jocuri de noroc, Betfair trebuie să colecteze informații cu caracter personal în timpul procesului de înregistrare, pentru a respecta cerințele legale și de reglementare. Suntem foarte conștienți că avem responsabilitatea de a proteja informațiile tale cu caracter personal și de a-ți păstra confidențialitatea. În cadrul Betfair, doar angajații care au o nevoie comercială reală să vadă detaliile tale personale au acces, iar accesul la orice date cu caracter personal este monitorizat complet.

Nu vom folosi niciodată datele tale cu caracter personal în alte scopuri decât cele necesare pentru a opera site-ul și produsele noastre. Uneori folosim agenții de prelucrare a datelor și, în cazurile în care facem acest lucru, efectuăm verificări riguroase pentru a ne asigura că aceste companii sunt respectabile și că vor avea grijă de datele tale.

De fiecare dată când te înregistrezi, te conectezi, efectuezi plăți sau ne trimiți alte informații sensibile, folosim tehnologia SSL/TLS pentru a ne asigura că informațiile pe care le introduci sunt criptate în tranzit.

Fiecare tranzacție efectuată cu Betfair poate fi făcută cu cea mai mare încredere, deoarece fiecare informație pe care o introduci va fi deformată astfel încât, în cazul puțin probabil în care cade pe mâini greșite, nu va putea fi citită. Pentru mai multe informații despre acest subiect, vizitează pagina Politicii de confidențialitate Betfair.

Cum protejează Betfair informațiile tale

Image

Betfair folosește numeroase tehnologii pentru a proteja clienții de atacatori de pe internet. În fiecare etapă, de la proiectarea și dezvoltarea produselor până la operațiuni, ne gândim la securitate. Utilizăm o serie de tehnologii de clasă corporativă pentru a oferi un nivel ridicat de securitate. Serverele din centrele noastre de date sunt securizate fizic cu date biometrice, paznici si camere. Sistemele noastre sunt separate cu firewall-uri, sisteme de detectare a efracției și soluții de analiză a traficului care examinează fiecare octet de date pe măsură ce intră și apoi se deplasează în centrele noastre de date. Monitorizăm modificările neautorizate, interferențele și virușii. Instrumente automate scanează continuu sistemele noastre IT căutând eventuale probleme unde software-ul are nevoie de corecții sau configurația securității ar putea fi îmbunătățită. Scanăm tot software-ul nostru folosind instrumente de specialitate și efectuăm teste de penetrare (sau hacking etic) asupra tuturor elementelor, înainte de a le implementa pe site-ul nostru. Toate aceste tehnologii înseamnă că poți avea încredere că folosirea produselor Betfair se face cu același nivel de siguranță pe care l-ai asocia în mod normal cu serviciile bancare online sau cu marile companii de servicii financiare.

Betfair se mândrește cu certificarea ISO27001, standardul global de facto pentru managementul securității informațiilor. Aceasta înseamnă că am analizat compania noastră și am identificat managementul de securitate, politicile, standardele și procedurile necesare pentru a ne proteja clienții și compania. Certificarea ISO27001 demonstrează că suntem serioși în ceea ce privește asigurarea unei securități de calitate premium, că suntem dispuși să ne supunem unui audit independent periodic și că suntem dedicați revizuirii și menținerii caracteristicilor de securitate în viitor.

ImageBetfair este, de asemenea, certificată PCI și, în calitate de comerciant de nivel 1, este supusă validării PCI anuale de către un evaluator de securitate calificat (QSA) PCI extern și independent. Poți avea încredere că detaliile cardului tău de plată sunt stocate și folosite în siguranță.

Odată ce primim detaliile cardului tău, vom efectua o verificare a acestuia cu facilitatea noastră de verificare a cardurilor de credit. Astfel, ne asigurăm că numărul introdus corespunde efectiv unui număr de card de credit real și nu este unul inventat. De asemenea, efectuăm continuu verificări de securitate aleatorii, pentru a ne asigura că un card nu este folosit în mod fraudulos. Datele cardului nu sunt trimise prin internet în niciun moment al validării. Detaliile incorecte asociate cu cardul tău vor avea ca rezultat suspendarea contului tău din motive de securitate.Divulgare responsabilă

Luăm foarte în serios securitatea datelor clienților și angajaților noștri. Dacă crezi că ai descoperit o potențială vulnerabilitate de securitate la orice aplicație sau serviciu Betfair, te rugăm să ne ajuți să o rezolvăm cât mai repede posibil prin raportarea constatărilor tale în programul nostru public de vânare a erorilor, disponibil în HackerOne FlutterUKI.

Image

Divulgarea publică a unei vulnerabilități poate pune în pericol întreaga comunitate, prin urmare îți solicităm să păstrezi confidențialitatea acestor probleme până când reușim să le soluționăm.